11F: Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència 2023

3 de febrer de 2023

En 2015, l'Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència amb l'objectiu d'aconseguir un accés ple i igualitari a la ciència per a nines i dones. 

Aquesta edició l’FISC uneix esforços amb la Delegació del CSIC en Balears així com amb la resta de centres CSIC a les Balears per a organitzar l'activitat “"Conecta con las científicas del CSIC en Illes Balears”. Aquesta activitat en línia i de lliure accés està especialment dirigida a centres escolars i consistirà en dues retransmissions en directe interactives els dies 9 i 10 de febrer en les quals diferents investigadores dels centres comptaran en què treballen, el seu dia a dia i els reptes als quals s'enfronten. Més detalls i instruccions sobre com accedir estan disponibles en la pàgina web de la delegació

Per part de l’IFISC, en l'activitat participarà l'estudiant de doctorat Annalisa Caligiuri, que actualment està treballant sota la supervisió de Tobias Galla i Lucas Lacasa en temes relacionats amb la física estadística i processos estocàstics aplicats a la dinàmica d'opinió i les xarxes complexes. 

A més, l’IFISC col·labora un any més amb el taller introductori a la programació per a joves que organitza Django Girls el dissabte 25 de febrer en el Parc Bit. 

Aprofitem l'ocasió per a recordar els resultats de l'enquesta sobre la percepció del pla d'igualtat de gènere de l’IFISC que es van presentar en l'anterior 11F i sobre els quals el comité d'igualtat de gènere i l'apoderament de la dona ha estat treballant aquest últim any.


 11f2023



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord