Una investigació de l’IFISC gana el premi a tesis rellevants del CSIC

27 de febrer de 2023

L'investigador Mattia Mazzoli, actualment realitzant un postdoctorat en el Institut Pierre Louis d’Epidémiologie et de Santé Publique (iPLesp), ha guanyat un dels premis a tesis doctorals rellevants atorgats pel CSIC. La seua tesi, titulada “Human mobility: data analysis, theory and models” va ser realitzada en l’IFSIC (UIB-CSIC) sota la supervisió dels investigadors Pere Colet i José J. Ramasco, sent defensada al juliol de l'any 2021. La tesi ha sigut seleccionada entre les 20 premiades, dins de l'àrea global “societat”. El treball de Mazzoli va consistir a plantejar i comprovar nous mètodes per a estudiar la mobilitat humana en diferents contextos, escales i aplicacions, com utilitzar dades Twitter sobre l'èxode veneçolà, expansió d'epidèmies en els aeroports o com l'estructura urbana va afectar la propagació de la Covid.

Segons el CSIC aquest premi “pretén reconéixer i agrair la labor fonamental que realitza en el nostre organisme el personal investigador en formació, professionals el treball de les quals és crucial per a l'avanç del coneixement i del CSIC”. D’aproximadament 200 tesis doctorals que es van presentar al concurs en la seua primera fase, només 20 van ser seleccionades.



Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord